Szállítási információk

Amennyiben kiszállítással szeretné átvenni termékeinket, webáruházunkban választani lehet több kiszállítási opció közül:

Packeta csomagpont: ezt a szállítási partnerünket akkor ajánljuk, ha van az Ön közelében Packeta csomagpont, vagy Z-BOX, maximum 5 kg-os csomagot 990Ft-ért szállítunk, ezen partnerünk nem gyors 3-7 munkanap, viszont olcsóbban szállít, és Ön döntheti el mikor kívánja átvenni a csomagot.

GLS – házhozszállítás: amennyiben azt szeretné hogy a futár házhoz szállítsa a vásárolt termékeit, és készpénzben kívánja kiegyenlíteni a vásárlását, úgy megrendelheti utánvéttel termékeinket ennek költsége 1790Ft. A csomag megérkezése rendeléstől számított 1-2 munkanap.

DPD-házhozszállítás: ha úgy dönt hogy házhoz kívánja rendelni csomagját, és kiegyenlíti a vásárlás összegét, akár PayPal-on keresztül, akár bankkártyával, vagy előreutalással, úgy a DPD futár fog önnél csengetni. Ennek költsége 1790Ft. A csomag megérkezése rendeléstől számított 1-2 munkanap.

Ha az ön egyszeri vásárlási értéke a kuponokkal együtt meghaladja a 20 000Ft-ot úgy átvállaljuk Öntől a futár költségét, és csak a vásárlás összegét kell kifizetnie nekünk.

Amikor egyedi terméket kér honlapunk megrendelő oldalán, felvesszük Önnel a kapcsolatot, és a megbeszélt időpontban szállítjuk le a vásárolt portékát.